Дистанционно обучение

Защо да избера дистанционно обучение?

Използвай времето си пълноценно!

  • Дистанционната форма на обучение е подходяща за хора, които са в чужбина или живеят и работят на отдалечено от ИКОМ ИНТЕЛЕКТ място. Тази форма пести време и пари, но не отстъпва по качество на учебния процес в традиционните форми на обучение.
  • Дистанционната форма е подходяща за хора, които работят или имат малки деца и не могат да посещават учебните занятия на точно определено място и в точно определено време. Те могат да учат и работят едновременно, да получат образование или да продължат в по-висока степен, без значение къде живеят.

Дистанционно обучение ИКОМ ИНТЕЛЕКТ

  • Дистанционната форма на обучение е равнопоставена на останалите форми на обучение по отношение на съдържанието на учебния план, изискван брой кредити за съответната специалност и професионална квалификация.
  • Присъствените периоди са според специалността, но не повече от 20 процента от аудиторната заетост, предвидена за задочната форма на обучение в учебния план, за някои от специалностите.
  • Неприсъствената част от учебните занятия, предвидени в плана за редовна форма на обучение, при дистанционно обучение се провеждат под формата на: самоподготовка, синхронна и асинхронна комуникация с лекторите, полагане на тестове, подготовка на курсови работи, проекти и др.
  • Задължително е присъствието на Държавния изпит за придобиване степен на професионална квалификация.

Как протича обучението?

Обучението се провежда в Интернет-базирана платформа Мудъл. Чрез нея се организира и провежда дистанционното обучение. Тя съдържа интегрирана база с персонални данни, учебни програми и виртуални учебни материали, задачи и тестове

Задай въпрос!

Свържете се с нас за да получите отговор на Вашия въпрос. Може да ни пишете на електронната поща, да ни се обадите по телефона или заповядайте на нашия адрес.

Нашите лектори

Лектор по счетоводство, предприемачество, финанси

Галина Парадова

Лектор в областта на компютърните мрежи, Инструктор към Cisco Academy

Росен Захариев

Преподавател по рисуване

 

Камелия Кехайова

Пътят не толкова труден, когато посоката е вярна!