Дистанционно обучение

Защо да избера дистанционно обучение?

Използвай времето си пълноценно!

  • Дистанционната форма на обучение е подходяща за хора, които са в чужбина или живеят и работят на отдалечено от ИКОМ ИНТЕЛЕКТ място. Тази форма пести време и пари, но не отстъпва по качество на учебния процес в традиционните форми на обучение.
  • Дистанционната форма е подходяща за хора, които работят или имат малки деца и не могат да посещават учебните занятия на точно определено място и в точно определено време. Те могат да учат и работят едновременно, да получат образование или да продължат в по-висока степен, без значение къде живеят.
Как протича обучението Иком интелект Хасково

Как протича обучението?

Обучението се провежда в Интернет-базирана платформа Мудъл. Чрез нея се организира и провежда дистанционното обучение. Тя съдържа интегрирана база с персонални данни, учебни програми и виртуални учебни материали, задачи и тестове

Дистанционно обучение ИКОМ ИНТЕЛЕКТ

  • Дистанционната форма на обучение е равнопоставена на останалите форми на обучение по отношение на съдържанието на учебния план, изискван брой кредити за съответната специалност и професионална квалификация.
  • Присъствените периоди са според специалността, но не повече от 20 процента от аудиторната заетост, предвидена за задочната форма на обучение в учебния план, за някои от специалностите.
  • Неприсъствената част от учебните занятия, предвидени в плана за редовна форма на обучение, при дистанционно обучение се провеждат под формата на: самоподготовка, синхронна и асинхронна комуникация с лекторите, полагане на тестове, подготовка на курсови работи, проекти и др.
  • Задължително е присъствието на Държавния изпит за придобиване степен на професионална квалификация.

Задай въпрос!

Свържете се с нас за да получите отговор на Вашия въпрос. Може да ни пишете на електронната поща, да ни се обадите по телефона или заповядайте на нашия адрес.

Нашите лектори

Иком Интелект - Хасково лого

Лектор по счетоводство, предприемачество, финанси

Галина Парадова

Иком Интелект - Хасково лого

Лектор в областта на компютърните мрежи, Инструктор към Cisco Academy

Росен Захариев

Иком Интелект - Хасково лого

Преподавател по рисуване

 

Симеон Тодев

Пътят не толкова труден, когато посоката е вярна!

През месец март 2023 година стартира обучение по професия "Оперативен счетоводител".  обучението ще бъде в рамките на 200 учебни часа.

Завършилите обучението ще получат докимент на МНО. За повече информация се обадете на телефон 0889879080.